Vzdelávanie umením

Ateliér GMB

Bezplatný samoobslužný priestor pre deti aj dospelých v Mirbachovom paláci

Ateliér GMB sprístupňuje výtvarné umenie neformálnym spôsobom najrôznejším spoločenským skupinám - juniori i seniori, rodiny, ľudia so zdravotným postihnutím. Najmladší návštevníci v Ateliéri nájdu kreatívne hry, mladí výtvarníci môžu vyskúšať rôzne výtvarné techniky. Prosíme, v Ateliéri udržujte poriadok a rešpektujte prácu druhých. Priestor funguje aj ako verejný coworking, je vybavený wifi a pracovnými stolmi. V premietacej miestnosti na vás čakajú najnovšie videá pripravené k výstavám. Vo večerných hodinách v priestore Ateliéru pozývame na rôzne sprievodné programy, workshopy, diskusie, prednášky, ale napr. aj na tanečné predstavenia.
Detail

Školské programy

Vzdelávanie umením

Zažite so svojou triedou kreatívny čas v spoločnosti umeleckých diel počas vzdelávacích programov v GMB! Programy podporujú rozvoj vizuálnej gramotnosti, kritického myslenia, scitlivujú voči rôznorodosti a nabádajú žiačky a žiakov k vyjadreniu vlastných myšlienok a názorov, ale aj k otvorenosti myslenia a rešpektovaniu sa navzájom. Vzdelávacie programy tvoríme s ohľadom na obsahové štandardy a snažíme sa témy z oblasti umenia a kultúry medzipredmetovo prepájať s inými odbormi, aby sa umenie stalo prirodzenou súčasťou života mladých ľudí.
Detail

Rodinné programy

Vzdelávanie umením

V GMB sa baví a vzdeláva celá rodina! Vstúpte do sveta umenia nielen prostredníctvom kreatívnych materiálov, ktoré sme pre vás pripravili vo výstavách, ale aj vlastnou tvorbou v Ateliéri GMB či počas víkendových workshopov, alebo špeciálnych stretnutí pre rodičov na materskej dovolenke.
Detail

Aktuality

Buďte „v obraze“
Newsletter

Chcete byť informovaní o podujatiach Galérie mesta Bratislavy?

newsletter

Partneri

Logo Ministerstvo Kultúry Slovenskej republikyLogo Bratislava Tourist Boardlogo-ministerstvo-dopravy-a-vystavby-slovenskej-republiky.pnglogo-dovolenka-na-slovensku.pngLogo BKISLogo Inovácie mesta BratislavaMetropolitný Inštitút BratislavaLogo Múzeum mesta BratislavyLogo Mestský ústav ochrany pamiatokLogo BublinaLogo Denník NLogo Rádio DevínAtelier Erna MasarovicovaLogo flashartLogo GoOutLogo In.baLogo-Július-Koller-SocietyLogo Tranzit